Pilot club worden?

Wij zij nog zoek naar pilot clubs die tot 1 januari 2020 gratis volledige toegang willen tot onze website.

Het gebuik van yoursportplanner.com als club heeft als extra voordeel dat dat de vereniging een centrale plek heeft om alle oefeningen en trainingen te beheren en te delen.
Als pilot club krijg je toegang tot alle club functionaliteiten die yoursportplanner.com nu al te bieden heeft (teams aanmaken, trainers aan teams koppelen, rijschema's beheren etc.) en alle functionaliteiten die de komende jaren nog worden toegevoegd.
Als club kan je tot twintig (assistent-)trainers toevoegen en naast de geplaatste oefeningen gebruiken ook zelf nieuwe oefeningen toevoegen.
Bovendien blijven de trainingen en oefeningen van alle trainers blijven bewaard binnen de clubaccount, waardoor deze bewaard blijven als een trainer vertrekt of stopt.

Feedback graag!
Het enige wat yoursportplanner.com vraagt van de pilotclubs is feedback. Op die manier kunnen wij de website positief verder blijven ontwikkelen en inspelen op de wensen en behoeftes van de trainers en clubs.

Wil jij graag met je club een account als pilot club? Meld je dan hieronder aan. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met je op.

Pilot clubs krijgen

  • Tot 2020 gratis volledige toegang tot yoursportplanner.com
  • Tot 20 (assistent-)trainers
  • Trainers kunnen trainingen samenstellen
  • Trainers kunnen bestaande oefeningen kiezen
  • Trainers kunnen nieuwe oefeningen toevoegen
  • Meedenken over handige of nuttige functies


Ben je geinteresseerd en wil je club aanmelden als pilot club?

aanmelden als pilot club