facebook pixel

Over ons

Ons doel

Ons doel is om trainers beter te maken. Zodat de trainers de spelers weer beter kunnen maken. Dit bereiken wij door het mogelijk te maken voor een trainer om zo snel en eenvoudig mogelijk trainingen te maken. Bij Yoursportplanner kunnen trainers heel eenvoudig oefeningen zoeken of zelf oefeningen maken en deze toevoegen aan hun training. Alles wordt opgeslagen in het account van de trainer en is daardoor eenvoudig terug te vinden en opnieuw te gebruiken. Ook jaren later nog. Deze kunnen dus door iedereen gebruikt kunnen worden in een training.

Inmiddels hebben meer dan 2500 trainers meer dan 12800 trainingen en meer dan 7600 oefeningen gemaakt.

Teams

Bij elk account krijg je één gratis team. Hier kun je spelers aan toevoegen. Je kunt wedstrijden toevoegen. Je kunt uiteraard de trainingen aan het team toewijzen. Er is een gezamenlijke agenda. Via het team dashboard kan iedereen alles eenvoudig vinden. Via de team-chat kun je berichten, trainingen, wedstrijden en meer delen. Je kunt ook de aanwezigheid van de spelers op de training bijhouden.

Training maken

Een training maken gaat heel snel. Je zoekt een oefening of maakt je eigen oefening. Vervolgens voeg je deze toe aan je training. Binnen je training kun je de volgorde van de oefeningen aanpassen, aangeven hoelang elke oefening binnen de training uitgevoerd zal worden, opmerkingen bij de oefeningen zetten voor tijdens de training, De training kan vervolgens geprint worden of worden afgewerkt in onze app. Uiteraard blijft alles voor altijd bewaard in je account, zodat je ook jaren later nog terug kunt kijken welke training je destijds hebt gegeven aan welk team.

Oefeningen toevoegen

Wanneer een trainer een oefening toevoegt, kijken wij of de oefening ons ook geschikt lijkt voor andere trainers. Vinden we hem geschikt dan wordt de oefening ‘publiek' vinden we de oefening minder geschikt dan wordt de oefening 'privé’. Een oefening die minder geschikt is om publiek te maken maar wel nuttig is een training is bijvoorbeeld: “Warming-up: loop 10 rondjes om het veld.“. Wanneer een trainer een oefening toevoegt blijft deze altijd zichtbaar voor de trainer zelf. Wanneer we een oefening publiek maken passen we eventueel de opmaak nog aan zodat alle publieke oefeningen er zoveel mogelijk hetzelfde uitzien.

Je kunt ook gebruik maken van onze tekentool om de oefening te verduidelijken.

Abonnementen

We hebben twee abonnementen: Yoursportplanner One en Yoursportplanner Club. Bij beide abonnementen krijg je standaard één gratis team, vervolgens kun je zoveel teams bijbestellen als nodig. Het belangrijkste verschil tussen de twee abonnementen is dat Yoursportplanner One een persoonlijk account is en Yoursportplanner Club een abonnement voor een club is. Zo kan elke club maar één abonnement bij ons hebben. Een Yoursportplanner One wordt ook vooraf betaald en voor Yoursportplanner Club abonnement sturen we de factuur naar bijvoorbeeld de penningmeester en kan deze achteraf betaald worden. Maar je kunt áltijd eerst een maand lang geheel gratis rondkijken en gebruik maken van alle functionaliteiten.