Warming up
0 minuten
Technieken
Warming-up
20 x ballen , 1 x doel (3x1m) , 1 x doel (5x2) , 1 x hesjes , 1 x hoedje , 1 x pionnen

Training 1.                                                                                         18:15

1. Start; rustige duurloop.                            5   minuten.               18:20

2. Joint Forces.                                               12 minuten.               18:32

3. Drinkpauze.                                               3   minuten.               18:35

4. Blok krachtoefeningen.                             10  minuten.              18:45

(eigen lichaamsgewicht)

*Plank;                        3x20 sec          40 sec rust.                            18:47

*Crunches recht;        3x20 sec          40 sec rust.                            18:46

*Ruglift;                      3x20 sec          40 sec rust.                            18:48

*Push-up                    3x20 sec          40 sec rust.                            18:50

5.Dribbelcircuit met bal.                                                                   19:00

2x4 min.dribbelen/drijven  Linksom/rechtsom.

6.Techniekvormen  (2 tallen)                                        10 minuten.

*Passen links/rechts                                       onderlinge afstand 3 mtr.

*1 speler aangooien andere speler kaatst de bal in de handen.

*Koppen  (in dezelfde vorm)

*Op de borst opvangen (in dezelfde vorm)

7.Positiespel                                                  10 minuten.               19:10

8.Drinkpauze.                                                                                   19:12

9.Partijspel.  (lijnvoetbal)                                                                 19:27

10.Cooling down                    (uitlopen en rekken)                          19:30

Technieken
Aanvallen - Schieten
6 x ballen , 3 x hoedje , 4 x pionnen
Afstanden:
  • Grote pionnen buiten 16 staan 3 meter erbuiten.
  • Speler C 10 meter buiten de 16.
  • Afstand C en B is 10 meter.
  • Afstand B en A is 5 meter.
  • Grote pionnen zijn tegenstanders.
  1. A speelt B in.
  2. B draait bij de tegenstander weg naar binnen en steek de bal tussen de verdedigers door in de looplijn van C.
  3. C rond af.
  4. A wordt B. B wordt C. C haalt de bal en sluit achteraan.
  5. Dan begint de andere kant.
Coach moment: C niet te vroeg vertrekken anders buitenspel let hier als trainer ook op. Maar ook niet te laat vertrekken dan raapt de keeper zo de bal op.

drawing Afwerken steekbal
0 minuten
Technieken
Aanvallen
1 x ballen , 1 x doel (5x2) , 4 x hesjes
40% verdedigers en 60% aanvallers.
laat de aanvallers beginnen vanaf de midden lijn, ze dienen vooral te focussen op balbezit.
bij slordige passen en pingelen de speler straffen met 5 pushups.
verdediging begint vanaf de 16 en beweegt met de bal mee.